De mooiste zonnebrillen

Geniet veilig en stijlvol van de zon

Modeaccessoire

Zonnebrillen combineren mode en functionaliteit. Ze zijn er natuurlijk in de eerste plaats om jouw ogen te beschermen tegen het zonlicht en tegen schadelijke UV-straling. Behalve als bescherming gebruik je een zonnebril tegenwoordig natuurlijk ook als mode accessoire.

Het is belangrijk te letten op de verschillende filters in de glazen. Die zorgen voor meer contrast en een helder beeld onder alle omstandigheden. Pallas Optiek heeft veel functionele zonnebrillen in huis en weet precies welke bril voor welk doel geschikt is. Wij geven je natuurlijk graag een advies.

De mooiste collecties

Wij hebben de collectie die jouw persoonlijke voorkeuren onderstrepen en je uiterlijk accentueren. Vakkennis, persoonlijke aandacht en ouderwets goede service: dat zijn de eigenschappen die er samen voor zorgen dat wij jou de beste oogzorg kunnen bieden! Kijk bij onze merken pagina voor de mooiste merken die wij in de winkel hebben.

Enkele van onze merken

Een klein overzicht van de merken die wij in onze collectie hebben. Wil je ze zelf komen bewonderen? Loop dan eens bij ons binnen!

Pas op met UV-licht

Zonnestralen bestaan voor 2% uit ultraviolet licht. Dit UV-licht kan schade toebrengen aan jouw ogen, zeker bij grote hoeveelheden zonneschijn. Als je bijvoorbeeld op de wintersport jouw ogen niet beschermt, kan je sneeuwblindheid oplopen. Kortom, jouw ogen verdienen de bescherming van een kwaliteitszonnebril met UV-filter.