Onze werkwijze

Om je optimaal te kunnen bedienen

Hoe kunnen wij je helpen?

Voor het uitzoeken van een nieuw montuur ben je tijdens onze reguliere openingstijden van harte welkom, met of zonder afspraak! Loop daarom gerust eens binnen en bekijk onze brede collectie monturen voor zowel zonnebrillen, gewone brillen als ook sportbrillen. Wil je graag dat we vooraf een oogmeting doen, maak dan een afspraak met ons. Datzelfde geldt ook wanneer het tijd is voor periodieke controle van jouw lenzen bijvoorbeeld. Maak direct een afspraak of kom eens langs.

Ons bedrijf

Bij ons staat oogzorg voorop. Je moet uiteraard in eerste instantie goed kunnen zien. Door gebruik te maken van de meest geavanceerde apparatuur en technieken garanderen wij de hoogste mate van service en kwaliteit. Een (zonne-)bril of contactlenzen zijn ook echte gezichtsbepalers. Een onmisbare accessoire en onderhevig aan de laatste trends op modegebied. Wij hebben de collectie die jouw persoonlijke voorkeuren onderstrepen en je uiterlijk accentueren. Vakkennis, persoonlijke aandacht en ouderwets goede service: dat zijn de eigenschappen die er samen voor zorgen dat wij jou de beste oogzorg kunnen bieden!

Ons team

Pallas Optiek is een echt familiebedrijf. Lisa (eigenaar) en Bert (vader) helpen je graag verder, en geven het beste advies. We stellen ze hier graag in het kort aan je voor.

Lisa van Ommen

Gediplomeerd Opticien N.U.V.O.

Bert van Ommen

Gediplomeerd Opticien N.U.V.O.
Gediplomeerd Contactlensspecialist N.U.V.O.