Brillen, brillen

en nog meer brillen

Brillen, brillen en nog meer brillen

Het montuur is een mode artikel. De tijd dat de bril alleen maar een praktisch hulpmiddel was ligt gelukkig ver achter ons. Bij ons vind je een uitgebreide collectie monturen voor zowel een zonnebrillen als voor een ‘gewone’ bril, een sport- of leesbril. Tot onze vaste merken behoren bijv. Bvlgari, Chanel en Tom Ford, maar natuurlijk laten wij ons ook inspireren door wat op dit moment ‘hip & hot’ is. Hiervoor doen we inspiratie op bij vakbeurzen in onder andere München en Parijs waar zowel grote als kleinere merken te zien zijn.

Gelukkig ontdekken steeds meer brildragers het plezier van een mooie collectie monturen. Zij willen niet elk dag hetzelfde montuur dragen en kiezen voor verschillende modellen. De bril moet bij de outfit en de gelegenheid passen, bijvoorbeeld zakelijk overdag en meer casual ’s avonds. Onze uitgebreide collectie van dichtbij zien? Loop dan eens bij ons binnen.

De mooiste collecties

Wij hebben de collectie die jouw persoonlijke voorkeuren onderstrepen en je uiterlijk accentueren. Vakkennis, persoonlijke aandacht en ouderwets goede service: dat zijn de eigenschappen die er samen voor zorgen dat wij jou de beste oogzorg kunnen bieden! Kijk bij onze merken pagina voor de mooiste merken die wij in de winkel hebben.

Enkele van onze merken

Een klein overzicht van de merken die wij in onze collectie hebben. Wil je ze zelf komen bewonderen? Loop dan eens bij ons binnen!